Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Szukaj pracy aktywnie – z IntegracjÂą  (Przeczytany 4118 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

Prezes

« Odpowiedz #14 : Wrzesień 14, 2009, 22:10:28 »

Robercie, wejdÂź i poczytaj moje nasze posty tzn. gruszki, izkaa89, koko-zieloneoko nachbara, czapka5-z maÂłych liter, Williego i buziaczka08 na http://forum.niepelnosprawni.pl/ a dowiesz siĂŞ jak nasz tam traktujÂą... A ten artykuÂł  "Szukaj pracy aktywnie – z IntegracjÂą" to tylko dla Âłatwowiernych, to jest tak zwane "BICIE PIANY"jak to:
Kurs bicia piany, czyli tajemna sztuka pisania CV -->>kliknij tu<<--
To jest najszczersza prawda o Stowarzyszeniu Przyjació³ Integracji
Na forum ( http://forum.niepelnosprawni.pl/ ) "Stowarzyszenia Przyjació³ Integracja" wydalaj¹ u¿ytkowników pisz¹cych o barierach budowlanych i innych... Najpierw zalogowa³em siê tam jako 62norbi, by³o fajnie a nawet super, ale do czasu... Od momentu gdy napisa³em co przyci¹ga³o i nadal przyci¹ga moj¹ uwagê, a mianowicie, to ¿e ¿ycie niepe³nosprawnych nie jest takie kolorowe, ¿e jest ono przeplatane barierami architektonicznymi, prawnymi, mentalnymi, ¿e ludzie ci ¿yj¹ na krawêdzi ubóstwa. W tym momencie zacz¹³em traciÌ przyjació³... Niemal w ka¿dym w¹tku w którym poruszano sprawy barier budowlanych i uczestniczyli moi nowi przyjaciele, byliœmy atakowani, nasi oponenci starali m¹ciÌ, pisaÌ nie na temat tak aby skutecznie wybijaÌ z toku tematu... Administracja tego forum usuwa³a niewygodne posty, przyzwalaj¹c naszym oponentom aby przeszkadzali, zniekszta³cali, m¹cili w tych tematach i prowokowali k³ótnie, zamiast rzetelnej dyskusji, doprowadzania ka¿dego w¹tku do martwego punktu w dyskusji. A¿ dosta³em bana jako u¿ytkownik 62norbi, a nastêpnie tak¿e jako czapka5...Uwa¿am, ¿e Stowarzyszeniu Przyjació³ Integracja na tym zale¿y aby ludziom z co prowadz¹ Ogólnopolsk¹ kampaniê spo³eczn¹ na rzecz osób niepe³nosprawnych ANTYBUDYNEK nie powiod³a siê ta akcja... A dlaczego??? Poniewa¿ Stowarzyszenie Przyjació³ integracja chc¹ wzi¹Ì ten ca³y projekt ANTYBUDYNEK na siebie i nadal mydliÌ "ON" oczy, tak jak to robi¹ do dziœ...
Cytat: Ryszard Jakubowski
WywoÂłano mnie do tablicy wiĂŞc jestem.

Ile razy widzĂŞ jakieÂś wielkie akcje internetowe i nie tylko internetowe na rzecz niepeÂłnosprawnych, przypomina mi siĂŞ tytuÂł mojego artykuÂłu, zdjĂŞtego przez cenzurĂŞ w czasach gdy podobno od 10 lat cenzura nie istniaÂła, czyli 8 lat temu. TytuÂł ten brzmiaÂł "NiepeÂłnosprawni to zÂłoty interes" i obnaÂżaÂł prawdĂŞ o tym, jak na cudzym nieszczĂŞÂściu moÂżna siĂŞ bardzo Âłatwo wzbogaciĂŚ. ByÂły konkretne przykÂłady, z tym Âże SPI nie byÂło "uprzywilejowane", poniewaÂż nie ono robi najwiĂŞksze pieniÂądze na zajmowaniu siĂŞ ON. Tekst pisaÂłem po tym, jak ci "dobroczyĂący niepeÂłnosprawnych" zorganizowali pod sejmem manifestacjĂŞ w obronie PFRON, przy czym wiĂŞkszoœÌ manifestantĂłw, a rozmawiaÂłem chyba z poÂłowÂą obecnych, nie miaÂła pojĂŞcia w jakim celu i przeciwko czemu jest ta manifestacja. PowtarzaÂły siĂŞ argumenty: szef kazaÂł, szef wynaj¹³ autokary, szef obiecaÂł podwyÂżki w podziĂŞkowaniu za udziaÂł, szef zagroziÂł zwolnieniamui tych co nie pĂłjdÂą manifestowaĂŚ itp.  Cenzorzy, prawdopodobnie po zasiĂŞgniĂŞciu opinii "najbardziej wiarygodnej organizacji", ktĂłrej wiarygodnoœÌ wielokrotnie byÂła stawiana na rĂłznych forach pod duÂżym znakim zapytania, zdjĂŞcie tekstu tÂłumaczyli tym, Âże przyniesie on wiĂŞcej szkody, niÂż poÂżytku, bo stawia niepeÂłnosprawnych w niewÂłaÂściowym Âświetle ("nie kierujÂą siĂŞ rozumem, ale tym, co im ktoÂś narzuca"), a pracodawcĂłw zniechĂŞci do zatrudniania ich. Tak wiĂŞc manifestacja w obronie PFRON, ktĂłra w rzeczywistoÂści uderzaÂła w samych niepeÂłnosprawnych i ich interesy, okazaÂła siĂŞ "donios³¹ akcjÂą w obronie ON", choĂŚ broniÂła jedynie oszustĂłw, wyÂłudzajÂących z PFRON pieniÂądze na rzekome dziaÂłanie dla dobra ON, oraz w prezesĂłw PFRON, ktĂłrzy straciliby posadki i wielkie, jak na polskie warunki, pensje. 

Potem wielokrotnie prĂłbowaÂłem pisaĂŚ tu i Ăłwdzie o dziaÂłalnoÂści SPI i stosowanych przez niÂą metodach wymuszania pieniĂŞdzy od ON i od ró¿nych instytucji. Niestety, w Polsce sÂą ÂświĂŞte krowy, ÂświĂŞtsze nawet od Pana Boga, o ktĂłrych moÂżna pisaĂŚ tylko dobrze albo wcale - tak jak kiedyÂś o PZPR i komunistach. WiĂŞc Âżaden z tych tekstĂłw nie ukazaÂł siĂŞ nigdzie wiĂŞcej, poza nieocenzurowanÂą czĂŞÂściÂą internetu, i wszystko pozostaÂło po staremu. To SPI decyduje, co jest dobre dla ON, a co zÂłe i musimy siĂŞ do tego przyzwyczaiĂŚ, albo z tym walczyĂŚ. SĂŞk w tym Âże motykÂą nikt do tej pory nie pokonaÂł sÂłoĂąca, a na razie innych narzĂŞdzi nie mamy. PrĂłby tworzenia niezaleznej gazety internetowej dla ON skoĂączyÂły siĂŞ fiaskiem: nie miaÂł kto do niej pisaĂŚ, bo trzeba byÂło pisaĂŚ ZA DARMO. Tak, jak do pisma "Integracja" ale tam  "dawanie siĂŞ wydoiĂŚ" nikomu nie przeszkadza.

Poza tym forum "NiepeÂłnosprawni" zarzÂądzane przez SPI jest forum prywatnym i wÂłaÂścicel moÂże manipulowaĂŚ jego tematykÂą i treÂściami wypowiedzi caÂłkowicie dowolnie - takie jego zbĂłjeckie prawo!  Dziwi mnie jedno: skoro ludzie wiedzÂą, Âże tam jest szambo, to po co w to szambo chcÂą wejœÌ na siÂłe? LiczÂą, Âże ich obecnoœÌ zadziaÂła jak "Septifos" czy inny Âśrodek, zamieniajÂący Âścieki w czystÂą wodĂŞ?
Nie odpisuj na ten post a jedynie przemyÂśl sprawĂŞ bo wÂątek jest zamkniĂŞty w celu unikniĂŞcia dalszej k³ótni...  Nie chcemy siĂŞ upodobniĂŚ do http://forum.niepelnosprawni.pl/ 
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 22:12:17 wysłane przez 62norbi » Zapisane

Nie oglÂądaj siĂŞ na rzÂąd, bo wyrĂŞczajÂąc go, moÂżesz zrobiĂŚ duÂżo dobrego, zaÂś on nie wyrĂŞczy ciĂŞ w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
ROBERTO
Gość
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 14, 2009, 19:26:13 »

JUÂŻ tak sie unoÂś...NIE znam Twego zyciorysu...wiĂŞc przepraszam.i tyle.
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

Kocham zwierzĂŞta Ludzi toleruje

« Odpowiedz #12 : Wrzesień 14, 2009, 18:59:54 »

LitoœÌ ja Cie nie atakuje tylko ty piszesz Âże dla osoby po studiach znaleziono prace to super to mnie cieszy ale ja nie mam studiĂłw nie mam nawet matury ChodziÂłam w czasach do szkoÂły kiedy dyslekcia i dyzgrafia byÂły Âżle  pojmowane .A jak ktoÂś na dokÂładkĂŞ byÂł leworĂŞczny to miaÂł przechlapane .Ja i tak mimo tych wad  mam techniczne wyksztaÂłcenie mimo Âże nie mam matury .Ale dla mnie pracy niema jestem za stara mam 53 lata i na dokÂładkĂŞ kuleje.WiĂŞc nie mierz wszystkich jedna miarkÂą .DziÂś sÂą inne czasy .Mam syna ktĂłry tez pomnie odziedziczyÂł te wady ale on Âżyje  trochĂŞ w innych czasach zrobiÂł maturĂŞ i nikt mu rĂŞki do Âławki nie przywiÂązywaÂł .I nie wrzeszczaÂł na niego ze Kszysztof pisze siĂŞ przez rz  to znaczy Krzysztof to tylko jeden z wielu przykÂładĂłw .mnie do dziÂś uje zawsze siĂŞ kreskĂłje .I na tym zakaĂączam ta dyskusje .WiĂŞcej nie odpowiadam bo nie lubiĂŞ siĂŞ denerwowaĂŚ
 I na zakoĂączenie .Inaczej siĂŞ Âżyje jak ma siĂŞ rodzicĂłw i wsparcie a inaczej jak jesteÂś zdany na samego siebie .I ja nie lamentuje
zawsze stÂąpaÂłam twardo po ziemi to co mam  to tylko dziĂŞki wÂłasnemu uporowi .

Irena Anna
ROBERTO
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 14, 2009, 16:30:37 »

ja teÂż siĂŞ nie kÂłocĂŞ a broniĂŞ przed atakiem p.Ireny Anny,
a Integracja coœ tam robi,moze za ma³o,ale robi,dzisiaj dowiedzia³em siê,¿e pomog³a np.znaleœc pracê osobie po studiach...po dzieciecym porazeniu w firmie w której ta osoba ON zarabia ponad 3.tyœ brutto.I maj¹ oferty pracy ró¿ne.
izkaa189
Izka
Administrator
mieszkaniec

ile piszemy 0

« Odpowiedz #10 : Wrzesień 14, 2009, 14:55:42 »

Gdzie to trzeba te podania skladac?
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 15:01:52 wysłane przez gruszka » Zapisane
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« Odpowiedz #9 : Wrzesień 14, 2009, 14:53:57 »

Ja siê z nikim nie k³ócê ani mi to w g³owie .Ale na litoœÌ boska przestaùcie pisaÌ o tym Konstancin -Jeziorna .Przecie¿ to totalna pomy³ka .Czy ta osoba co tak chwali te warsztaty to by³a na nich .Ja by³am i wiem co pisze .Naprawdê po 2 godzinach siedzenia i s³uchania tego co ma ten pan do powiedzenia po³owa s³uchaczy d¿ema³a druga po³owa ziewa³a i gada³a miêdzy sob¹ co chwila ktoœ ucisza³ gadaj¹cych .
A moja rozmowa na koniec wyglÂądaÂła tak:
Chce otworzyÌ w³asna dzia³alnoœÌ gospodarcz¹
pytanie :JakÂą
odpowiedzi:KawiarenkĂŞ w zieleni w kwiatach a w klatkach ozdobne ptaki.
pytanie:jaki mam wkÂład wÂłasny.
odpowiedzi: Kwiaty i ptaki
pytanie:a inna dzia³alnoœÌ
odpowiedzi: nie nic innego nie planuje
pytanie: A moÂże jednak kawiarenka ale z akwarium morskim to bĂŞdzie lepiej wyglÂądaÂło
odpowiedzi: nie mnie akwarium  morskie nie interesuje .
pytanie:a moÂże jednak na to by siĂŞ znalazÂła dotacja na ryby
odpowiedzi :moje plany sÂą na kawiarenkĂŞ ale z kwiatami i ptakami nic innego nie planuje
Na t¹ moja ostateczn¹ odpowiedzi us³ysza³am ¿e to na pewno nie wypali i na tak¹ dzia³alnoœÌ dofinansowania nie dostane
A mam naprawdĂŞ piĂŞkne ptaki egzotyczne wÂłasnej hodowli i bardzo duÂżo wÂłasnych kwiatĂłw.
Potrzebny mnie jest lokal i pieniÂądze na rozpoczĂŞcie dziaÂłalnoœÌ .ByÂłam w Niemczech gdzie moja dobra znajoma ma kawiarenkĂŞ w kwiatach ca³¹ masĂŞ ptakĂłw z klatkach tak mnie siĂŞ to spodobaÂło ze chciaÂłam coÂś takiego  u nas  otworzyĂŚ .
Ta moja znajoma tez jest inwalidka porusza siê na wózku i dosta³a dofinansowanie na lokal i na zaczêcie dzia³alnoœci .Ju¿ prowadzi t¹ kawiarenkê 3 rok czeœÌ jej po¿yczki umorzono a resztê ju¿ prawie sp³aci³a A mam takie same ptaki bo znamy siê od 10 lat dziêki ptakom .Obie wpad³yœmy na ten pomys³ .Jej siê uda³o a mnie nie .I ma naprawdê spor¹ liczbê sta³ych bywalców.
My Âżyjemy w Âświecie ABSURDU .Dlatego ja juÂż nie wie¿ê w Âżadne dofinansowanie 
My moÂżemy sobie gadaĂŚ i marzyĂŚ to tylko nam zostaÂło DuÂży uÂśmiech

Irena Anna
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

Prezes

« Odpowiedz #8 : Wrzesień 14, 2009, 13:45:37 »

Szukaj pracy aktywnie – z IntegracjÂą
Autor: Anna Godziuk.

Centrum Integracja w Warszawie zaprasza osoby ze znacznym stopniem niepeÂłnosprawnoÂści ruchowej na warsztaty "Aktywnie Szukam Pracy".

Znak: OK. Fot.: www.sxc.huWarsztaty odbĂŞdÂą siĂŞ w dniach 24-28 sierpnia w Konstancinie Jeziornej.

W programie m.in.:
• symulacja rozmowy kwalifikacyjnej,
• tworzenie dokumentĂłw aplikacyjnych (listĂłw motywacyjnych, CV),
• techniki poszukiwania pracy,
• sztuka autoprezentacji,
• informacje prawne,
• najczĂŞstsze pytania pojawiajÂące siĂŞ na rozmowie kwalifikacyjnej.

Szkolenie jest bezpÂłatne. Centrum Integracja finansuje rĂłwnieÂż koszty dojazdu na warsztaty, nocleg, asystenta i posiÂłki.

Zainteresowani proszeni sÂą o kontakt z DorotÂą Krawczyk lub AnnÂą Bartuzi do 18 sierpnia: telefonicznie: 022 831 85 82 w godz. 9.00-17.00, lub e-mailowo: dorota.krawczyk@integracja.org, anna.bartuzi@integracja.org. MoÂżna teÂż zapisaĂŚ siĂŞ osobiÂście w siedzibie Centrum Integracja przy ulicy Dzielnej 1 w Warszawie.

Warsztaty s¹ realizowane w ramach projektu "Wsparcie osób niepe³nosprawnych ruchowo w rynku pracy", wspó³finansowanego ze œrodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego.
Robercie, napisz co "Centrum Integracja" takiego juÂż zrobiÂła dla "ON" po za ->>"TYM<<- ->>KLIKNJ TU<<-... Centrum Integracja, to nic innego jak Stowarzyszenie Przyjació³ Integracja ("SPI") do ktĂłrej naleÂży te nieprzyjazne forum http://forum.niepelnosprawni.pl/ 
"SPI" TO JEST ORGANIZACJA Z KTÓR¡ POWINNA SIÊ ZAJ¡Æ PROKURATURA... !!!

Nie oglÂądaj siĂŞ na rzÂąd, bo wyrĂŞczajÂąc go, moÂżesz zrobiĂŚ duÂżo dobrego, zaÂś on nie wyrĂŞczy ciĂŞ w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
gruszka
Administrator
napromiieniowany w forum

ile piszemy 0

« Odpowiedz #7 : Wrzesień 14, 2009, 13:06:11 »

WITAM.JAKO JEDNA z OSÓB CO TYM FORUM  KIERUJE PROSZE O SPOKÓJ WAS KOCHANI.
   ZNAJDZIEMY PRZEPISY ZWIÂĄZANE Z TYM I NIE BAWEM UMIESCIMY JA W TYM WÂĄTKU
 LUB W DZIALE PRACA. SPOKOJNIE  KOCHANI POCO SIÊ K£ÓCIÆ.
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 14, 2009, 13:16:23 wysłane przez gruszka » Zapisane
ROBERTO
Gość
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 14, 2009, 06:53:46 »

ale bardzo proszĂŞ bez dogadywania,wiem,ze cieÂżko siĂŞ robi interesy w naszym dziwnym kraju,ale trzeba i nalezy dziaÂłaĂŚ.a nie biadoliĂŚ. MrugniĂŞcie MrugniĂŞcie
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« Odpowiedz #5 : Wrzesień 13, 2009, 23:19:32 »

Ja o chlebie Ty o niebie i tak w kó³ko Macieju .Jak siĂŞ prowadzi dziaÂłalnoœÌ gospodarcza to ja akurat wiem przez 10 lat prowadziÂłam i wiem najlepiej znam siĂŞ na ksiĂŞgowoÂści .A dotacje to moÂże i sÂą ale dla kogo .I naprawdĂŞ jak czytam takie rzeczy to nie wiem czy ÂśmiaĂŚ  siĂŞ czy pÂłakaĂŚ .Przede wszystkim trzeba zrobiĂŚ Biznes-Plan ale dobry i taki Âżeby siĂŞ im podobaÂł a nie taki ktĂłry pasowaÂł by tobie ty chcesz otworzyĂŚ dla przykÂładu kawiarenkĂŞ w kwiatach z ptakami a oni ci proponujÂą kawiarenkĂŞ z Akwarium i to takim Morskim .Albo bierzesz co oni ci zaleca albo do widzenia i nie mĂłw mi Âże nie mam racji .JuÂż ten temat przerabiaÂłam .ZawiesiÂłam dziaÂłalnoœÌ bo miaÂłam na minusie i dokÂładaÂłam do interesu .A ja nie bĂŞdĂŞ robiÂła czegoÂś do czego nie mam przekonania .A pisaĂŚ to moÂżna duÂżo a le z wykonaniem tego nie zawsze jest tak jak powinno.
Tylko jedno mnie dziwi jak moÂżna obiecywaĂŚ coÂś czego nie moÂżna zrealizowaĂŚ

Irena Anna
ROBERTO
Gość
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 12, 2009, 14:17:56 »

nie ma Pani racji...wcale.....sÂą dotacje na rozpoczĂŞcie wÂłasnej dziaÂłalnoÂści...spore dotacje.Tylko trzeba chcieĂŚ a nie TYLKO narzekaĂŚ,ze jest Âżle....ja dziaÂłam a nie narzekam.
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« Odpowiedz #3 : Wrzesień 11, 2009, 16:04:50 »

Panie ROBERCIE przepraszam ze tak napisze ale znam Konstancin jak w³asn¹ kieszeù i poco te cuda cudeùka wypisuje siê tu przeciez to pic na wodê fotomontaz by³am w KONSTANCINIE -JEZIORNA i to bzdura to jest czcze gadanie a siedzieÌ i s³uchac wyk³adu jak znalesÌ prace to bezsesu przeciez tam po trzech godzinach s³uchania to mia³am taki metlik w g³owie na poczatku robi³am notatki i na koniec stwierdzi³am ze jestem w punkcie wyjœcia .Jedno jest pewne trzeba mieÌ kase na zaczecie pracy a wiekszoœÌ z inwalidów jej niema a na otwarcie w³asnej dzia³alnosÌ nie stac jest przeciêtnego inwalidy .Wiêc poco te deklaracje .

Irena Anna
ROBERTO
Gość
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 11, 2009, 06:39:32 »

a jak szukasz tej pracy?? trzeba przeglądać strny internetowe z pracą i duzo pisać maili,ja w ten sposób mam pracę.TAk NALEŻY POSTĘPOWAĆ A NIE PROSIĆ O ŚMIERĆ, BO TO GŁUPAWY POMYSŁ I ŻART JESZCZE GŁUPSZY.
irenaanna
troche tu wchodzisz
**

ile piszemy 0

« Odpowiedz #1 : Wrzesień 10, 2009, 00:23:00 »

No ja juÂż tyle szukam pracy ze juÂż w Âżadne cuda nie wierze chĂŞtnie popracuje tylko kto mnie zatrudni mam 53 lata 2 gr.inwalidzka  umiem szyĂŚ na maszynie i na owerloku poruszam siĂŞ wzglĂŞdnie jeszcze mogĂŞ posprzÂątaĂŚ .w swoim zawodzie nie mam szans popracowaĂŚ miaÂłam poczÂątki oÂłowicy i za dÂługi okres przerwy w zawodzie Âżaden lekarz mnie nie dopuÂści .
A wiecie na jaki pomysÂł wpadÂłam ,a moÂże tak wszyscy poproÂśmy o ÂśmierĂŚ na Âżyczenie to dla nas siĂŞ praca znajdzie i pieniÂądze na Âżycie .Wiem ze to kiepski Âżart ale juÂż mam doœÌ tego  .Od 3 miesiĂŞcy szukam pracy jakiejkolwiek i zero niema . PÂłacz

Irena Anna
ROBERTO
Gość
« : Sierpień 17, 2009, 10:56:11 »

Szukaj pracy aktywnie – z IntegracjÂą
Autor: Anna Godziuk.

Centrum Integracja w Warszawie zaprasza osoby ze znacznym stopniem niepeÂłnosprawnoÂści ruchowej na warsztaty "Aktywnie Szukam Pracy".

Znak: OK. Fot.: www.sxc.huWarsztaty odbĂŞdÂą siĂŞ w dniach 24-28 sierpnia w Konstancinie Jeziornej.

W programie m.in.:
• symulacja rozmowy kwalifikacyjnej,
• tworzenie dokumentĂłw aplikacyjnych (listĂłw motywacyjnych, CV),
• techniki poszukiwania pracy,
• sztuka autoprezentacji,
• informacje prawne,
• najczĂŞstsze pytania pojawiajÂące siĂŞ na rozmowie kwalifikacyjnej.

Szkolenie jest bezpÂłatne. Centrum Integracja finansuje rĂłwnieÂż koszty dojazdu na warsztaty, nocleg, asystenta i posiÂłki.

Zainteresowani proszeni sÂą o kontakt z DorotÂą Krawczyk lub AnnÂą Bartuzi do 18 sierpnia: telefonicznie: 022 831 85 82 w godz. 9.00-17.00, lub e-mailowo: dorota.krawczyk@integracja.org, anna.bartuzi@integracja.org. MoÂżna teÂż zapisaĂŚ siĂŞ osobiÂście w siedzibie Centrum Integracja przy ulicy Dzielnej 1 w Warszawie.

Warsztaty s¹ realizowane w ramach projektu "Wsparcie osób niepe³nosprawnych ruchowo w rynku pracy", wspó³finansowanego ze œrodków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Spo³ecznego.
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.032 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

blackspider svcraft wilcze-zycie kociaprzystan nwm