Czas na cos dobrego i zarazem makabrycznego

czyli...
OdciĂŞta dÂłoĂą na talerzu:
skÂładniki:
1 buÂłka z sezamem
5 parowek foliowanych
1/4 op migda³ów w plastrach
ketchup
i inne przyprawy jak ktoÂś lubi
Bierzemy bu³ke i kroimy normalnie na pó³. CzêœÌ z sezamem k³adziemy na talerzu
wierzchem do gĂłry. NastĂŞpnie zajmujemy sie parowkami, jak ktos lubie to je gotujemy ale tez i mozna bez tego.
po i kroimy na pó³( chyba ¿e s¹ dosyÌ krótkie to wtedy nie, wa¿ne by robi³y dobra imitacje palców).
Bierzemy 5 plasterkĂłw migdaÂła i wbijamy je w parĂłwki tak by wygÂładaly jak paznokcie. Na koniec polewamy ketchupem tak by wyglÂądalo (juz pewno wiecie jak

. i poodajemy
P.S. Jeœli chcecie by do d³oni by³o jeszcze ramiê to bierzemy po³ówke bagietki kroimy gdzies na pó³ nastepnie wydr¹¿amy œrodek i wk³adamy np. parówki lub inne rzeczy, (np jeszcze czerwona paprykê, jak to lubi byle by wygladalo z wierzchu jaka naprawde odciêta) jak to woli i z przyk³adamy do d³oni.
I pamiêtajcie " Nie pozwólcie by stó³ pozosta³ pusty".