Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Witam wszystkich :) - Imdris  (Przeczytany 3388 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

Prezes

« Odpowiedz #12 : Maj 09, 2009, 23:09:40 »

Imdris, witamy cieplutko i serdecznie....

Nie oglÂądaj siĂŞ na rzÂąd, bo wyrĂŞczajÂąc go, moÂżesz zrobiĂŚ duÂżo dobrego, zaÂś on nie wyrĂŞczy ciĂŞ w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
buziolka
Gość
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 10, 2008, 21:16:08 »

witaj aniu pozdrowiania od zalogi forum i mojego straÂżaka
gruszka
Gość
« Odpowiedz #10 : Sierpień 17, 2008, 03:02:54 »

no  i fajnie   aneczko:)   ciesz sie UÂśmiech
Imdris
oj maÂło nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

« Odpowiedz #9 : Sierpień 17, 2008, 00:46:16 »

Ano  Chichot Nie tyle zerwane co odnalezione  Chichot Ale jestem pozytywnie zaskoczona, chyba ze mnie to nie zejdzie przez tydzieĂą  DuÂży uÂśmiech

NajwaÂżniejsze w marzeniach nie jest to, czy siĂŞ speÂłniajÂą, ale to, Âże sÂą...
gruszka
Gość
« Odpowiedz #8 : Sierpień 15, 2008, 13:40:47 »

czesc widze  ze   tu zerwane wiezi  sa:)
Imdris
*

ile piszemy 0

« Odpowiedz #7 : Sierpień 14, 2008, 22:01:02 »

Oj ÂŁukasz ÂŁukasz, ale mnie zagi¹³eÂś  Chichot Pozytywnie  Chichot Masz prywatnÂą ode mnie, tam sie rozpisaÂłam... Pozdrawiam wszystkich :*

NajwaÂżniejsze w marzeniach nie jest to, czy siĂŞ speÂłniajÂą, ale to, Âże sÂą...
kkleser
Gość
« Odpowiedz #6 : Sierpień 14, 2008, 20:00:14 »

Wiitam i cieplutko pozdrawiam   UÂśmiech
lukg20
Gość
« Odpowiedz #5 : Sierpień 14, 2008, 19:06:53 »

Jejku wkoĂącu CiĂŞ znalazÂłem UÂśmiech
Ciekawy jestem czy mnie jeszcze kojaÂżysz UÂśmiech
Poznaliœmy siê w szpitalu w Zabrzu. Od tamtego czasu wiecznie Ciê szukam bo okropnie Ciê polubi³em i w zasadzie do dziœ czu³em siê tak jak bym zgubi³ siostrê Uœmiech Znalaz³em Ciê zupe³nie przypadkiem Uœmiech Siêdze teraz w pracy na drugiej zmianie, klikn¹³em w google, patrze... a to Ty Uœmiech jej strasznie siê cieszê Uœmiech musiszmy jakoœ odnowiÌ nasze kontakty bo od czasu wypisu ze szpitala nic o sobie nie wiemy Uœmiech korzystaj¹c z okazji napisze Ci co umnie Uœmiech (niewiem wogóle czy powinienem pisaÌ na tym forum takie rzeczy, ale tak strasznie siê cieszê....) no wiêc ju¿ jestem zdrowy, od 2 lat pracuje Uœmiech Teraz tak jak Twój Tata jestem elektrykiem wysokich napiêÌ :] no i oczywiscie pasja do elektroniki wcale nie zmala³a a wrêcz przeciwnie Uœmiech pozatym szko³e skoùczy³em, zarêczy³em siê (nie z t¹ co by³em) no i reszte czas poka¿e Uœmiech Odwiedze ciê mo¿e w Poznaniu jakoœ jak siê zgodzisz i siê uda Uœmiech Strasznie za Tob¹ têsknie :* Bêdê œledzi³ tego czata w ka¿dej wolnej chwili Uœmiech Pozdrawiam, £ukasz Uœmiech
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #4 : Czerwiec 08, 2008, 00:23:24 »

Witaj  Chichot Chichot Chichot
Maya85
Gość
« Odpowiedz #3 : Marzec 02, 2008, 19:18:32 »

Imdris:) Witaj:)
Ja juz slyszlam tez duzo dobrego o Tobie;)
Witaj serdecznnie:)
Mnie tez tu wciagnal na te forum ktos kiedys dla mnie wazny ale chyba zaluje hehe ale to juz inna historia;)
Pozdrawiam:)
Imdris
*

ile piszemy 0

« Odpowiedz #2 : Luty 06, 2008, 19:36:00 »

Hej  Chichot Jak to "to ja hihi"?? Co On juÂż o mnie naplotkowaÂł??  DuÂży uÂśmiech

gruszka
Gość
« Odpowiedz #1 : Luty 06, 2008, 17:46:04 »

a czesc aniu    to ty hihi:)
witaj z  drĂłzyny  strazaka
Imdris
*

ile piszemy 0

« : Luty 06, 2008, 14:02:27 »

Hejka  Chichot

Mam nadziejĂŞ, Âże piszĂŞ w dobrym wÂątku, bo zanim sie tu odnajdĂŞ (macie baaardzo rozbudowane forum), to trochĂŞ wody upÂłynie. PochodzĂŞ z Gliwic (GĂłrny ÂŚlÂąsk - miasto juÂż w przybliÂżeniu opisaÂłam w innym wÂątku), obecnie mieszkam w Poznaniu i studiujĂŞ na wieczorowej psychologii na tutejszym uniwerku. O stronce dowiedziaÂłam siĂŞ do StraÂżaka (Dominika), znamy siĂŞ kupe czasu (bĂŞdzie z 6 lat Domi, czy juÂż dÂłuÂżej?). ZaprosiÂł mnie tu, kiedy siĂŞ dowiedziaÂł Âże ubiegam siĂŞ o przyznanie stopnia niepeÂłnosprawnoÂści z powodu wady genetycznej (objawĂłw nie opisze, bo dÂługo by to zajĂŞÂło, chĂŞtnych zapraszam na http://www.ehlersdanlos.fora.pl/ ). Co tu jeszcze o sobie? Mam koteczkĂŞ, takÂą ÂślicznÂą (byÂła ze mna na tym zdjĂŞciu w avatarku, ale nie widaĂŚ). Obecnie mam trochĂŞ egzaminĂłw na gÂłowie (sesja, sesja...) wiĂŞc pewnie nie bĂŞde wpadaĂŚ, ani czĂŞsto, ani na dÂługo, ale kiedy tyko dostanĂŞ troszkĂŞ wolnego , to postaram siĂŞ nadrobiĂŚ zalegÂłoÂści w lekturze  Chichot.

Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.038 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

wilcze-zycie nwm polskiserwerzycia blackspider shd