bejkerek87
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 20
It's Me
|
 |
« : Luty 13, 2008, 19:08:00 » |
|
Sycha: Cztery puste œciany ja lekko pijany To jest Polska nie produkcja Stany Zjednoczone Wci¹¿ t¹ sam¹ stronê czytam, wci¹¿ ta sama p³yta Œwiat siê zaci¹³ i zacz¹³ zgrzytaÌ dawno temu ju¿ nie pytam czy od ¿ycia biorê jak najwiêcej bo chce mieÌ jak najwiêcej, ¿eby daÌ jak najwiêcej pozwól mi mieÌ to nieszczêœcie, by przekonaÌ siê o tym ¿e wiêcej hajsu to wiêksze k³opoty Patrycja Markowska: To co wokó³ smutno mnie nastraja Niepotrzebnych myœli nat³ok w g³owie mam Tu za szybko krêci siê codzienny teatr ten To w nim zgubi³am nagle siê
to sÂą te chwile, kiedy siedzĂŞ, myÂślĂŞ tylko Âżeby mĂłc ... ] Patrycja Markowska: Stan¹Ì zÂłapaĂŚ oddech iii … [Sycha: trzeba uwaÂżaĂŚ;] WiedzÂąc, Âże wszystko tu [Sycha: w tym teatrze;] Wszystko moÂżliwe jest PoÂśrĂłd kÂłopotĂłw znaleŸÌ sens [Sycha: Nie mĂłw, Âże nie rozumiesz, bo zginiesz w ludzi tÂłumie ... ]
Patrycja Markowska: To co wokó³ gorzko mnie nastraja Nie za bardzo jest siê przecie¿ z czego œmiaÌ [Sycha: Tu jest Polska stary tu siê ciê¿ko oddycha] Przyci¹ganie ziemskie to najwiêkszy œwiata b³¹d Za ciê¿ko, by siê zerwaÌ st¹d Czasem po prostu chcia³abym [Sycha: to s¹ te chwile, kiedy siedzê, myœlê tylko, ¿eby móc] Stan¹Ì z³apaÌ oddech iii ... [Sycha: ach ... ach ... ach ... ] Wiedz¹c, ¿e wszystko tu ,wszystko mo¿liwe jest Poœród k³opotów znaleŸÌ sens
Sycha: ach ... ach ... ach ... Oj spaliÂłem siĂŞ nie raz, potem zgasÂł i widziaÂłem trzeÂźwo, Jedno nie ma nigdy nawet, kiedy opcja fifty:fifty, Bo ich styl jest ich stylem, a mĂłj jest moim, tyle ... KaÂżdy z nas niczym diler zapieprza, dajÂąc z siebie, Co ma najlepsze, a w tej grze trzeba uwaÂżaĂŚ, Bo ona sytuacje stwarza, ta gra nas trzyma i nie puszcza, A nawet jeÂśli puÂści, choĂŚ na chwile, to zaraz wraca jak bumerang, tyle - proste Teraz inaczej na to patrzĂŞ, w tym teatrze ja odejdĂŞ zanim ty zaczniesz acha ...
Patrycja Markowska: Wszystko mo¿liwe jest poœród k³opotów znaleŸÌ sens ... Czasem po prostu chcia³abym [Sycha: s¹ te chwile, kiedy siedzê, myœlê tylko, ¿eby móc ... ] Stan¹Ì z³apaÌ oddech iii [Sycha: bo ich styl jest ich stylem, a mój jest moim] Wiedz¹c, ¿e wszystko tu ... [Sycha :w tym teatrze ... ] Wszystko mo¿liwe jest [Sycha: Nie mów] Poœród k³opotów znaleŸÌ sens [Sycha: Nie mów, ¿e nie rozumiesz, bo zginiesz w ludzi t³umie tyle ... ]
Te sÂłowa pasujÂą do mnie poniewaÂż nieraz TAK SIĂŞ czujĂŞ jak w teatrze ale fajnie Âże ÂżyjĂŞ w tym kraju bo nie wyobrazam sobie zycia gdzie indziej bez was.
|