Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: poznam przyjació³....  (Przeczytany 585 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #4 : Sierpień 31, 2008, 22:30:18 »

Witaj Ewo serdecznie pamiĂŞtaj wiek nie ma  Âżadnego znaczenia  bo liczy  siĂŞ  przedewszystkim CZÂŁOWIEK  dodam jeszcze  Âże  szczeroœÌ i poczucie
humoru  to  wg  mnie  podstawa przyjaÂźni  oczywiÂście tej prawdziwej  a i  pod resztÂą tego   co napisaÂłaÂś mogĂŞ siĂŞ podpisaĂŚ obiema  rĂŞkami Pozdrawiam MrugniĂŞcie
kkleser
Gość
« Odpowiedz #3 : Sierpień 14, 2008, 19:56:16 »

Witaj Ewuniu
miÂło mi CiĂŞ poznaĂŚ,moÂżemy czasem wymieniĂŚ siĂŞ myÂślami i doÂświadczeniami? UÂśmiech
ewa49
Gość
« Odpowiedz #2 : Sierpień 10, 2008, 19:05:40 »

DziĂŞkuje GRUSZKA za powitanie i przyjĂŞcie do waszej spoÂłecznoÂści. Jak na razie niezabardzo potrafiĂŞ siĂŞ tu poruszaĂŚ i nawiÂązaĂŚ kontakty, ale  dojdĂŞ do wprawy...pozdrawiam UÂśmiech
gruszka
Gość
« Odpowiedz #1 : Sierpień 10, 2008, 18:44:38 »

witamy  EWO  45  MAMY NADZIEJE ZE   BEDZIE CI Z NAMI DOBRZE PA PA POZDRAWIAM
ewa49
Gość
« : Sierpień 10, 2008, 09:42:28 »

UÂśmiech jak juÂż pisaÂłam jestem  nowa, mÂłoda inaczej  (49lat) po rozwodzie ,  dwoje dzieci i dwie przeÂśliczne wnuczki, lubie towarzystwo ale brak mi jego, mam duÂżo wolnego czasu -  jestem na rencie i chĂŞtnie z kimÂś nawi¹¿e kontakt.
   Mam poczucie humoru, jestem osobÂą weso³¹  i szczerÂą, to ostatnie bardzo sobie cenie, nie nawidze kÂłamstwa, obÂłudy i nietolerancji.
Mo¿e znajdzie siê ktoœ chêtny do rozmowy? Zbyt d³ugo by³am zamkniêta w sobie....musze z tego wyjœÌ....
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.031 sekund z 18 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

polskiserwerfreeplay kociaprzystan ostrovirsk svcraft brazylia2014