Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1]   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Zyje normalnie!!!!  (Przeczytany 2996 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
irenaanna
Gość
« Odpowiedz #11 : Lipiec 26, 2009, 04:29:29 »

DuÂży uÂśmiech No to ja go wznowie DuÂży uÂśmiech

Ja tez jestem inwalidka jestem po Heine-Medyna i wiecie co tez Âżyje normalnie .ZmieniÂłam mĂŞÂża po 16 latach .Mam 2 dzieci i dwie wnuczki i drugiego mĂŞÂża wszystko po dwa.I dwa Âświaty -ten zdrowy i ten chory ciĂŞÂżko jest przeskakiwaĂŚ z jednego do drugiego ale da siĂŞ ÂżyĂŚ .Jestem optymistkÂą uparciuchem i zawsze wychodzĂŞ na swoje .WiĂŞc nigdy nie lamentowaÂłam nad swoim kalectwem .ÂŻyje na kredyt od 50 lat i wierze ze jeszcze troche poÂżyje .
gruszka
Gość
« Odpowiedz #10 : Luty 05, 2009, 14:17:40 »

zuza wejdz  domnie na gg masz mie, to  pogadamy   o zamieszczeniu apelu o pomoc na  naszej stronce,pa pa
buziolka
Gość
« Odpowiedz #9 : Luty 05, 2009, 01:08:12 »

witaj zuzia ja jestem zdrowa chĂŞtnie cie poznam jak sie zgodzisz na to napisz to mnie na gg 4764310. ja jestem na ty forum ponad rok chcetnie ci pomoge pogadam
zuzanna
oj maÂło nam piszesz:)
*

ile piszemy 0

« Odpowiedz #8 : Luty 03, 2009, 18:57:35 »

A jest moze ktos ze stwardnieniem rozsianym!!!!Ja mam porazenie konczyn dolnych i prawej reki ,ale chodze chyba ze mnie co jakis czas szlak trafia to laduje na wĂłzku ...ale wiecie co byÂłam na dyscotece na wĂłzku i tak sie bawiÂłam jak nigdy:)Jeszcze lepiej niz na nogach hehehehehe:)!!!!!
gruszka
Gość
« Odpowiedz #7 : Grudzień 15, 2008, 17:10:51 »

witaj  iza, sproboj poszukac np  stron caritasu lub   jakies   fudacji na rzecz sob niepelnosprawnych. moze    przy kosciele jest kolo wolatarackie pozdrawiam pa pa
krecik
Gość
« Odpowiedz #6 : Grudzień 14, 2008, 19:24:08 »

Ja tez ma  porazenie 4 - konczynowe
izkaa189
Izka
Administrator
mieszkaniec

ile piszemy 0

« Odpowiedz #5 : Grudzień 14, 2008, 19:20:47 »

a sÂą takie obozy dla NiepeÂłnosprawnych z PoraÂżeniem mĂłzgowym czterokoĂączynowym bo ja wiem ze sa takie obozy samodzielne ale nie z moja chorobÂą ale jak by ktos cos wiedzial o takim obozie jak dla mnIe prosze napisac z gĂłry dziĂŞkuje

Pozdrawiam Iza
buziolka
Gość
« Odpowiedz #4 : Grudzień 14, 2008, 18:36:35 »

witaj iza bardzo chĂŞtnie bym ci pomogÂła, gdy by nie kilometry ale mam propozycje mogÂła bys pojechac na obozu dla osob niepeÂłno sprawnych lub na inne tego rodzaju rzeczy
krecik
Gość
« Odpowiedz #3 : Grudzień 14, 2008, 18:22:04 »

Ja tez mam Porazenie mĂłzgowe i Bardzo bym Chciala Âżyc normalnie Nie byc caly czas Na mamy glowie i byc Samodzielna Choc caly czas potrzebuje pomocy praktycznie we wszystkim  nie znacie takich Instytucji gdzies zeby wolontariusze mogli przychodzic do mnie i mi Pomagac Na terenie Rzeszowa prosze pisac

Pozdrawiam Iza

ÂŻebym mogÂła Ci jakolwiek pomĂłc to musze wiedzieĂŚ w jakim stopniu masz poraÂżenie.
izkaa189
Izka
Administrator
mieszkaniec

ile piszemy 0

« Odpowiedz #2 : Grudzień 14, 2008, 17:32:10 »

Ja tez mam Porazenie mĂłzgowe i Bardzo bym Chciala Âżyc normalnie Nie byc caly czas Na mamy glowie i byc Samodzielna Choc caly czas potrzebuje pomocy praktycznie we wszystkim  nie znacie takich Instytucji gdzies zeby wolontariusze mogli przychodzic do mnie i mi Pomagac Na terenie Rzeszowa prosze pisac

Pozdrawiam Iza
sunny
Gość
« Odpowiedz #1 : Listopad 12, 2008, 13:57:24 »

A ja siê nie bojê pisaÌ. Brawo Krecik tak trzymaj!!! Chichot Ja te¿ ¿yjê normalnie mam zdrowego faceta, studiujê, i mam zdrowych przyjació³, no ale przecie¿ Ty dobrze o tym wszystkim wiesz, bo znamy siê ju¿ wiele lat. Chichot Oby jak najwiêcej ludzi bra³o z nas przyk³ad.
krecik
Gość
« : Listopad 07, 2008, 16:25:38 »

Ten temat kieruje do wszykich ktorzy mysla ze wozek uniemozliwia  normalne zycie.
Mam 24 lata mam Mozgowe Porazenie Dzieciece - nie chodze. A mimo to studiuje mieszkam w akademiku mam praktycznie samych sprawnch znajomych chodze gdzie chce. A i jeszcze jedno mam zdrowego faceta.  Boicie sie pisaĂŚ?Âś
« Ostatnia zmiana: Listopad 09, 2008, 18:28:01 wysłane przez krecik » Zapisane
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.164 sekund z 21 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

ostrovirsk polskiserwerfreeplay svcraft nwm wilcze-zycie