Napromieniowani

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Strony: [1] 2 3   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: NASZE ÂŻYCIE  (Przeczytany 13091 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
62norbi
Prezes
Administrator
zakochany w forum

ile piszemy 0

Prezes

« Odpowiedz #54 : Maj 09, 2009, 22:47:33 »

Boze ludzie o jakich wy tu glupotach piszecie az zal czytac. Nie macie innych zajec nie macie zycia osobistego zawodowego? Przeciez marnujecie sobie zycie. Bede szczera jezeli wlasnie takie zycie maja osoby niepelnosprawne to wybaczcie mi  to ale ja nie jestem jedna z Was chociaz jezde na wozku. Szkoda zycia na idiotyzmy.

DROGI KRECIKU FAKTEM JEST  ÂŻE ÂŻYCIE ZNACZNEJ GRUPY(NIE WSZYSTKICH OCZYWIÂŚCIE) OSÓB NIEPEÂŁNOSPRAWNYCH NIE WYGLÂĄDA ZBYT CIEKAWIE ÂŻycie zawodowe 3ba pamiĂŞtaĂŚ nie wszystkim stan zdrowia pozwala na  aktywnoœÌ zawodowÂą. ÂŻycie osobiste...w tym wzglĂŞdzie bywa jeszcze trudniej niektĂłrzy nie nie majÂą w tym wzglĂŞdzie doÂświadczeĂą(i co najgorsze zdajÂą sprawe Âże bedzie  im trudno o to)
Nie wszyscy niepeÂłnosprawni mogÂą ÂżyĂŚ tak jakby chcieli NIESTETY
POZDRAWIAM CIÊ SERDECZNUE
Tak, popieram, masz racjĂŞ, Margolcia. Takie a nie inne jest Âżycie "ON" nie wesoÂłe a jednak umiemy siĂŞ piĂŞknie i serdecznie uÂśmiechaĂŚ do tych co nasz kochajÂą.... Takich jakich jesteÂśmy....

Nie oglÂądaj siĂŞ na rzÂąd, bo wyrĂŞczajÂąc go, moÂżesz zrobiĂŚ duÂżo dobrego, zaÂś on nie wyrĂŞczy ciĂŞ w niczym.
Antybudynek (kliknij tu...)
http://duetkolezenski.pl.tl/
http://duetkolezenski.phorum.pl/
gruszka
Gość
« Odpowiedz #53 : Listopad 15, 2008, 13:09:04 »

ja to wiem dzewczyny,  ale bedzie   ok:)
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #52 : Listopad 15, 2008, 00:58:30 »

Boze ludzie o jakich wy tu glupotach piszecie az zal czytac. Nie macie innych zajec nie macie zycia osobistego zawodowego? Przeciez marnujecie sobie zycie. Bede szczera jezeli wlasnie takie zycie maja osoby niepelnosprawne to wybaczcie mi  to ale ja nie jestem jedna z Was chociaz jezde na wozku. Szkoda zycia na idiotyzmy.
A tak na marginesie w tym co napisaÂłaÂś jest 100%prawdy niestety Smutny
Jeszcze raz pozdrawiam
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #51 : Listopad 14, 2008, 23:56:01 »

DROGI KRECIKU FAKTEM JEST  ÂŻE ÂŻYCIE ZNACZNEJ GRUPY(NIE WSZYSTKICH OCZYWIÂŚCIE) OSÓB NIEPEÂŁNOSPRAWNYCH NIE WYGLÂĄDA ZBYT CIEKAWIE ÂŻycie zawodowe 3ba pamiĂŞtaĂŚ nie wszystkim stan zdrowia pozwala na  aktywnoœÌ zawodowÂą. ÂŻycie osobiste...w tym wzglĂŞdzie bywa jeszcze trudniej niektĂłrzy nie nie majÂą w tym wzglĂŞdzie doÂświadczeĂą(i co najgorsze zdajÂą sprawe Âże bedzie  im trudno o to)
Nie wszyscy niepeÂłnosprawni mogÂą ÂżyĂŚ tak jakby chcieli NIESTETY
POZDRAWIAM CIÊ SERDECZNUE
gruszka
Gość
« Odpowiedz #50 : Listopad 14, 2008, 15:49:47 »

krecik  wiemy ale wdedt byÂła specjjialna okolicznosc
krecik
Gość
« Odpowiedz #49 : Listopad 14, 2008, 15:07:47 »

gruszka
Gość
« Odpowiedz #48 : Lipiec 06, 2008, 04:18:00 »

splnia sie
  seba
sebastian
Gość
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 27, 2008, 10:49:24 »

Kobieta w po³owie jest ma³¹ prawd¹, w po³owie ma³ym k³amstwem, a w ca³oœci - wielk¹ niewiadom¹.
sebastian
Gość
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 27, 2008, 10:48:38 »

Kobieta jest najwiĂŞkszym przyjacielem czÂłowieka. Kobieta to firanka w oknie. Ma Âładne wzory, lecz przesÂłania Âświat. UÂśmiechMrugniĂŞcie
sebastian
Gość
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 27, 2008, 10:44:58 »

milosc nioe zna granic ppotrafi ranic i to bardzo.Kobieta jest jak pocisk najpierw balamuci a potem rani serce:)UÂśmiech
sebastian
Gość
« Odpowiedz #44 : Czerwiec 27, 2008, 10:42:24 »

moze i wszystko przede mna ale ktoz to wie
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #43 : Czerwiec 26, 2008, 00:49:34 »

Na dobrÂą sprawe nikt tego nie wie  DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech DuÂży uÂśmiech pozdrawiam 3maj siĂŞ
sebastian
Gość
« Odpowiedz #42 : Czerwiec 25, 2008, 18:26:14 »

hm czy ja wiem czy wszystko przedemna Smutny
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #41 : Czerwiec 10, 2008, 12:46:20 »

Dobrze to ujoÂłeÂś Sebastian "jak narazie" ale musisz wierzyĂŚ Âże WSZYSTKO  CO NAJLEPSZE jeszcze przed TobÂą
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #40 : Czerwiec 10, 2008, 12:39:47 »

DziĂŞkuje Kasiu Wiecie czasem jest tak Âże czlowiek nie jest w najlepszej formie i ogĂłlnie ÂżyĂŚ mu sie nie chce ale czasem niespodziewanie pojawia siĂŞ maÂłe ÂświateÂłko w tunelu DuÂży uÂśmiech
sebastian
Gość
« Odpowiedz #39 : Czerwiec 10, 2008, 12:35:39 »

Tak tak speÂłniaja sie ale moje nie jak narazie Smutny
buziolka
Gość
« Odpowiedz #38 : Czerwiec 10, 2008, 04:55:44 »

gratuluje gosia moje marzenia teÂż siĂŞ speÂłniajÂą. pozdrawiam was  Buziak
Margolcia
Gość
« Odpowiedz #37 : Czerwiec 10, 2008, 00:19:44 »

Ale Âżycie to nie tylko same smutki Kochaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii w niedziele sie dowiedziaÂłam  Âże jade do Krakowa na koncert Celine Dion to byÂło moje wielkie marzenie i wci¹¿ nie moge uwierzyĂŚ Âże tam bĂŞde Mam nadzieje Âże nic nie pokrzyÂżuje moich planĂłw...
MARZENIA CZASEM SIÊ SPE£NIAJ¡!!! Mrugniêcie
buziolka
Gość
« Odpowiedz #36 : Czerwiec 09, 2008, 13:52:06 »

masz racje cieszmy siĂŞ Âżyciem po tak szybko ludzie odchodzÂą  UÂśmiech. Dlatego cieszmy siĂŞ kaÂżda sytuacjÂą, uÂśmiechem, radoÂściÂą. MrugniĂŞcie
sebastian
Gość
« Odpowiedz #35 : Czerwiec 08, 2008, 23:06:04 »

tak cieszmy sie zyciem potem moze nas zabraknac"ÂŚpieszmy sie kochaĂŚ ludzi bo tak szybko odchodza"
Strony: [1] 2 3   Do góry
  Drukuj  

Skocz do:  

Strona wygenerowana w 0.165 sekund z 20 zapytaniami.

Polityka cookies
Darmowe Fora | Darmowe Forum

blackspider kociaprzystan ostrovirsk shd wilcze-zycie