gruszka
Gość
|
 |
« : Marzec 05, 2008, 02:07:13 » |
|
tety piosenek filmowych i bakowych:)
Ma³y Ksi¹¿ê Gdzie jesteœ ma³y ksi¹¿ê gdzie Odszed³eœ z mej ksi¹¿eczki kart Czy po pustyni b³¹dzisz znów Rozmawiasz z echem poœród ska³
Czy tam gdzie Âświeci zÂłoty wĂłz OglÂądasz ZiemiĂŞ w swoich snach Gdzie pozostaÂła z dawnych dni Niby wspomnienie bajka ta
W maleùkiej ró¿y kocha³ siê Ksi¹¿e na jednej z wielu gwiazd Nie widzia³ przedtem innych ró¿ Kiedy w daleki poszed³ œwiat
Na Ziemi zw¹tpi³ w mi³oœÌ sw¹ Tê najpiêkniejsz¹ z wszystkich snów Bo jak mia³ w jednej kochaÌ siê Gdy ujrza³ park z tysi¹cem ró¿
Nie wierz swym oczom - Szepn¹³ wiatr - Jeœli kochasz sercem patrz
Zrozumia³ wtedy ksi¹¿ê to ¯e tylko jedna w œwiecie jest Ta, któr¹ kocha³ wszystkie dni I wróci³ znów do ró¿y swej
Gdzie jesteœ ma³y ksi¹¿ê, gdzie Odszed³eœ z mej ksi¹¿eczki kart W œwiecie gdzie nikt nie kocha ró¿ Na zawsze ktoœ pozosta³ sam (2x)
Gdyby Ma³y Ksi¹¿ê mie spotka³
Gdyby Ma³y Ksi¹¿ê mnie spotka³, to by przyjaciela mia³. On ma dobre i czu³e serce. Takie serce mam i ja.
Ref. Marzenia obaj lubimy, na niebie szukamy gwiazd. A sÂłoĂące wtedy jest piĂŞkne, gdy na zachĂłd obraca swÂą twarz.
Obaj kochamy piêkne ró¿e. Dbamy o przyjació³ wci¹¿. Pielêgnujemy nasze zwierzêta ... A ten kapelusz - to w¹¿.
Ma³y Ksi¹¿ê
Ty, na pewno wierzysz w maleùki œwiat, W ciep³o p³atków ró¿y, bez kolców krzak. Ty, na pewno wierzysz w bezkresn¹ dal, Wielk¹ ciszê wiatru i Bo¿y ¿ar Ty musia³eœ kiedyœ wierzyÌ jak On, ¯e bêdzie inny dzieù, ¿e bêdzie inny ktoœ.
Ty, jak Ma³y Ksi¹¿e, ró¿ê sw¹ masz I bardzo kochasz j¹, wiêc czemu kryjesz twarz. Ty jak Ma³y Ksi¹¿e, uciekasz gdzieœ By mi³oœÌ ukryÌ sw¹, tê g³êbiê ¿ycia treœÌ. Czy, jak Ma³y Ksi¹¿ê, wrócisz tu sam? Czy dotrze prawda ta, ¿e zosta³ tylko Pan?
|